WebAdmin

WebAdmin

WebAdmin

Începând cu 18.02.2019, s-a lansat platforma online de administrare a serviciilor ROMPOS ce poate fi accesată la adresa: https://app.rompos.ro . Prin aceasta vă punem la dispoziție următoarele funcționalități:
 1. Gestionarea Roverelor și a abonamentelor acestora la serviciile de poziționare GNSS în timp real,
 2. Descărcarea de înregistrări GNSS de la o stație permanentă,
 3. Gestiunea creditelor ROMPOS (Credite RTK și creditele RINEX) cu ajutorul cărora cumpărați serviciile disponibile.
Pentru autentificarea în platformă trebuie să dețineți un cont de utilizator ANCPI. Persoanele care nu dețin un cont unic ANCPI, pot accesa https://epay.ancpi.ro/ care oferă funcționalitățile de obținere a unui cont.
Instrucțiuni de utilizare veți găsi în platformă, după autentificare.
Note privind plățile:
 • Persoanele care au utilizat portalul ANCPI ePayment pentru a cumpăra serviciile de poziționare GNSS în timp real, vor avea deja creditele alocate în noua Platformă de Administrare a Serviciilor Rompos.
 • Persoanele care au cumpărat serviciile poziționare GNSS în timp real prin virament bancar și au trimis email către adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:
  • Dacă adresa de email a fost identică cu un cont de utilizator ANCPI și plata a fost confirmată, creditele ROMPOS au fost alocate la acest cont. Accesând noua platformă cu acest cont puteți gestiona roverele și iniția abonamentele.
  • Dacă adresa de email nu a fost identifică cu un cont de utilizator ANCPI și plata a fost confirmată, s-a generat un cupon digital cu un cod de activare, care va fi trimis către fiecare adresă de corespondență. Poate fi folosit de către dumneavoastră după ce v-ați autentificat în Platforma de Administrare a Serviciilor ROMPOS, în secțiunea Înregistrare Plăți. ATENȚIE! Codul de activare poate fi folosit o singură dată!
 • Începând cu prezenta, contul This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. se închide. Noua modalitate de comunicare a dovezii plății se va realiza de dumneavoastră după ce v-ați autentificat în Platforma de Administrare a Serviciilor ROMPOS, în secțiunea Înregistrare Plăți.

Stimați utilizatori ai serviciilor ROMPOS,

În perioada 15-17.02.2019 serviciile ROMPOS nu vor fi disponibile în contextul finalizării procesului de reconfigurare.
Începând cu data de 18.02.2019 veți putea accesa serviciile ROMPOS aferente noii configurații, împreună cu o nouă platformă de administrare a roverelor. Detaliile despre noua platformă și configurația acesteia vor fi disponibile pe https://rompos.ro și http://cngcft.ro. Pentru a accesa platforma va trebui să dețineți un cont utilizator ANCPI (e-payment, e-terra).
În perioada 15-17.02.2019 taxarea serviciilor va fi întreruptă.

Având în vedere dispozițiile Ordinului Directorului General al ANCPI nr. 16/2019 privind aprobarea tarifelor pentru serviciile furnizate de Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară și instituțiile sale subordonate, care intra în vigoare la data de 04.02.2019, vă comunicăm următoarele cu privire la serviciile cod 3.1.2. - Servicii poziționare GNSS în timp real:

 • Modalitățile de plată sunt:
  • Online - prin sistemul de plată electronic – e-payment al ANCPI disponibil la adresa epay.ancpi.ro
  • Prin virament bancar astfel:
   • în contul Centrului Național de Cartografie RO57TREZ701501503X017556 deschis la Trezoreria Sectorului 1 București, CUI 14057015, cu menționarea Codului și Denumirii serviciului
   • Atenție! Pentru serviciul cod 3.1.2. – Servicii de poziționare GNSS în timp real se va menționa la momentul plății numărul de rovere pentru care solicita cont acces ROMPOS.
 • Activarea serviciului se va furniza în termen de 1 zi lucrătoare de la data confirmării încasării contravalorii serviciului in cont .
 • În cazul plătii prin virament bancar, o copie a ordinului de plata se va transmite prin email la adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. cu precizarea următoarelor informații în mesaj:
  • Număr / dată document de plată
  • Numărul de rovere

Școala de Măsurători Terestre și Rurale din cadrul Universițății Tehnice Naționale a Atenei (NTUA) organizează a patra ediție a Simpozionului Internațional Reunit al Monitorizării Deformațiilor (JISDM) în perioada 15-19 Mai 2019, la Atena.

http://jisdm2019.survey.ntua.gr/

JISDM are o tradiție de 40 de ani a simpozionelor reuzite ale FIG și IAG în domeniul monitorizării deformărilor, și de curând se bucură de sponsorizarea ISPRS. Simpozioniul caută să conecteze cercetările în tehnicile de măsurare a deformațiilor, analiza și interpretarea cu practica avansată.

Puteți consulta subiectele principale ale simpozionului și trimite un abstract până la data de 16 septembrie 2018.

http://jisdm2019.survey.ntua.gr/index.php/main-topics/

Page 1 of 12

Căutare

Contact

 • Bd.Expozitiei, nr.1A, Sector 1, Bucuresti
 • +40 21 224 16 21
 • +40 21 224 39 67 (ROMPOS)
 • cnc@ancpi.ro
 • Vezi harta